Dijous 24 juny 2021

El Congrés de Fires de Catalunya ofereix noves eines al seu sector

|

Redacció

Els propers 22 i 23 de novembre, Les Borges Blanques acollirà el 24è Congrés de Fires de Catalunya que se celebrarà al CEI (Centre d’Empreses Innovadores).

Aquesta trobada anual de les fires catalanes enguany va més enllà de l’exposició i inclou formació dels professionals amb ponències de renom (enguany destaquen la del periodista Xavier Grasset, la de Pablo Foncillas o la de Genís Roca, soci-president de Roca Salvatella), debats temàtics i enquestes.

El Congrés de Fires de Catalunya està organitzat per la FEFIC, el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat i l’Ajuntament de Les Borges Blanques, amb el suport de les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Un congrés consolidat

Ja són 24 les edicions de la trobada anual de les fires catalanes i enguany arriba en unes circumstàncies especials atesa la situació del país i en època pre-electoral. El congrés vol visualitzar l’important paper de les fires com a motor de l’economia catalana any rere any.

“Un programa molt atractiu”

Ramon Ferrando President del Comitè Organitzador, ha explicat que “s’ha
treballat un programa molt atractiu. I és un Congrés amb noves eines pels organitzadors”.

“S’ha de posar en valor el paper de les fires tant per l’economia local com per al conjunt del país. La trobada servirà per a formar i ajudar amb noves eines les persones que han de tirar endavant la seva organització.

Donar noves eines als firaires

Servirà a més perquè el Departament d’Economia i Empresa presenti eines pròpies per facilitar la feina dels organitzadors, com pugui ser amb el camp de les enquestes i un debat temàtic per donar encara més importància a aquesta eina. Però també la FEFIC presentarà eines que ha desenvolupat, com els treballs en un programa informàtic de gestió per l’estalvi de temps en els processos i una millor execució de la fira.

Aquests aspectes més concrets, i altres, com nou model de fires-mercat d’artesania, l’ús de les noves tecnologies al sector, o legislació i normativa en instal·lacions temporals, aquest darrer molt necessari com a organitzadors, es combinaran en ponències a càrrec de Xavier Graset, Pablo Foncillas o Genís Roca.

Segueix-nos

680
1,491