Dimarts 19 octubre 2021

El “Buy Catalunya” dóna a conèixer el potencial turístic de Catalunya entre més de 150 operadors estrangers

|

Agències

La trobada “Buy Catalunya” reuneix avui a més de 150 operadors turístics de països estrangers, que es reuniran amb unes 200 empreses i entitats del sector turístic català per conèixer l’oferta del territori i poder oferir-la posteriorment als seus clients. L’esdeveniment, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, es celebra al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona, i durant el seu transcurs es produiran més de 3.000 entrevistes.

Els operadors turístics provenen de mercats com Japó, Estats Units, França o Rússia. “Treballem tot l’any directament amb els mercats emissors per generar oportunitas de negoci com aquesta”, ha explicat Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme.

Després d’aquest primer contacte, dijous i divendres els proveïdors turístics d’altres països tindran l’oportunitat de conèixer algunes de les principals atraccions turístiques de primera mà a través de viatges de familiarització. En vuit viatges diferents, es visitaran paratges com el Delta de l’Ebre, el Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, o edificis com el monestir romànic de Sant Pere de Casseres.

Segueix-nos

680
1,486