Dimecres, 20 Novembre 2019

BBVA anuncia la sortida de 500 nous empleats després de l’ajust de plantilla de 1.500 treballadors durant la integració de CatalunyaCaixa

|

Agències

El conseller delegat de BBVA, Carlos Torres, ha anunciat avui que l’entitat espera tancar cent oficines i retallar la plantilla en uns 500 empleats a tot l’estat espanyol, segons recollia Europa Press. La companyia ja ha tancat 436 oficines i reduït el nombre de treballadors en 1.556 persones durant de la integració de CatalunyaCaixa al grup financer, una operació que Torres ha qualificat “d’exitosa”.

BBVA ha anunciat que les sortides addicionals de l’empresa es produiran principalment a través de prejubilacions, i que l’entitat ja ha reservat 53 milions d’euros pels nous ajustos a la plantilla. La incorporació de CatalunyaCaixa al banc, culminada aquest septembre, suposarà ara unes sinergies que generaran fins a 200 milions d’euros per l’entitat durant cada exercici. “Els 200 milions a CatalunyaCaixa els obtindrem cada any per menors despeses, calculant com si haguéssim continuat de manera separada les dues entitats. És un càlcul anual”, ha afirmat Torres.

Publicitat

Seguiu-nos a: