Dissabte 16 octubre 2021

Banc Sabadell tanca 529 oficines per prevenció contra el Covid-19

UGT ha proposat l'exoneració de la comissió per retirada d'efectiu en caixers automàtics d'altres xarxes per evitar desplaçaments a les oficines

|

Banc Sabadell ha tancat un total de 529 oficines en el marc de les mesures de prevenció adoptades per l’estat d’alarma decretat pel Govern central, mentre que se’n mantenen 1.280 d’obertes.

Segons han explicat a Europa Press fonts del banc presidit per Josep Oliu, les oficines que es mantenen obertes ho fan amb un 26% dels aproximadament 10.000 treballadors d’oficines, mentre que la resta està teletreballant, com també ho està fent el 95% de plantilla dels serveis centrals.

Han sostingut que Banc Sabadell va mantenir al principi de la crisi totes les oficines obertes, si bé aquestes funcionaven amb el 50% del personal, i progressivament ha anat adaptant la xarxa a la demanda real, mantenint un “100% de continuïtat operativa”.

Banc Sabadell instal·larà pantalles de metacrilat com a barrera protectora entre treballadors i clients, i proporciona mascaretes als seus empleats com a mesura preventiva contra el Covid-19.

En l’àmbit de clients, l’entitat també tracta d’evitar l’afluència de persones a l’interior de les sucursals, com el cas dels pensionistes, en ser la gent gran un col·lectiu vulnerable davant el coronavirus, i ha recordat el servei ‘Instant Money’, que permet enviar diners a qualsevol mòbil mitjançant un missatge SMS.

UGT
En un comunicat, UGT ha demanat a l’entitat el tancament de les oficines d’una persona, i si no és possible per la seva ubicació, reclama garantir la seguretat privada o pública per tractar-se d’un servei considerat necessari, així com que l’atenció a clients per motius administratius es realitzi exclusivament mitjançant cita prèvia.

També ha proposat l’exoneració de la comissió per retirada d’efectiu en caixers automàtics d’altres xarxes amb l’objectiu d’evitar desplaçaments de clients a oficines.

Segueix-nos

680
1,487