Divendres 17 setembre 2021

Banc Sabadell parla amb la Kutxa per evitar ser engolit per la gran banca espanyola

És molt diferent diluir-se dins del BBVA o el Santander que, a l'inrevés, absorbir Kutxabank

|

El Banc Sabadell no descarta una fusió amb altres entitats si les condicions del mercat són favorables. Tot i que la voluntat de l’entitat és la de “crear valor en solitari”, fonts del mateix grup apunten que es tindrà en compte “qualsevol opció estratègica que creï i maximitzi el valor pels accionistes”. Les declaracions del Sabadell arriben després que ‘El Confidencial’ publiqués aquest dilluns que el banc estudia una possible fusió amb Kutxabank.

Segons informa el digital, el president de l’entitat catalana, Josep Oliu, hauria mantingut contacte amb el seu homòleg al banc basc, Gregoria Villalabeitia. A hores d’ara, però, el Sabadell assegura que encara no s’han produït “converses específiques amb ningú”.

Per altra banda, el mateix mitjà avança que el Sabadell també estaria sondejant una fusió amb el BBVA. En cas que s’acabés duent a terme aquesta darrera operació, el pes del Sabadell en l’entitat resultant seria molt inferior al del BBVA. Pel que fa a la fusió amb Kutxabank, en canvi, el Sabadell seria el grup dominant.

Segueix-nos

680
1,492