Setmanari digtal d'economia

Dilluns 27 març 2023

Amazon reforça la seva aposta per Catalunya amb l’obertura d’un nou centre logístic a Martorelles

|

Redacció

Amazon segueix apostant per Catalunya. La companyia de comerç electrònic ha anunciat avui que obrirà durant la propera tardor un nou centre logístic a Martorelles, que suposarà la creació de 650 llocs de treball durant els propers tres anys. Segons ha anunciat l’empresa, les noves instal·lacions serviran per donar resposta a l’increment de vendes dels portals europeus d’Amazon, i augmentar el recolzament a les empreses que fan servir el portal per vendre productes.

La planta logística se situarà en un edifici ja existent del Parc Empresarial de Can Roca, que comptarà amb més de 30.000 metres quadrats de superfície. “La instal·lació de la multinacional de comerç electrònic Amazon a Martorelles farà que el percentatge d’ocupació del nostre polígon sigui màxim, igualant els nivells previs a la crisi”, explicava l’alcalde de Martorelles, Marc Candela.

El de Martorelles serà el quart centre d’Amazon a Catalunya, que ja compta amb instal·lacions a Barcelona i Castellbisbal, i obrirà una nova planta logística a El Prat de Llobregat aquesta tardor. Segons la firma, durant els tres propers anys aquestes instal·lacions crearan 2.500 nous llocs de treball. “Aquesta nova inversió consolida l’aposta d’Amazon per Catalunya com a ‘hub’ estratègic en el sector de la logística en Europa, i demostra un cop més la capacitat d’atracció d’inversió estrangera del nostre país”, explicava el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Publicitat

Segueix-nos

680
1,499

Publireportatge