Divendres 7 maig 2021

30 emprenedores catalanes participaran en un programa internacional impulsat pel consolat dels EUA i Foment

Es tracta de la 3a edició de l'Academy for Women Entrepreneurs i la presentació de candidatures és fins al 23 d'abril

|

Un total de 30 emprenedores catalanes participaran en un programa internacional d’emprenedoria impulsat pel consolat dels Estats Units i Foment del Treball. Es tracta de la 3a edició de l’Academy for Women Entrepreneurs, que té per objectiu d’impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors liderats per dones i que enguany també se celebra a l’Aragó (amb 20 places). La presentació de candidatures és fins al 23 d’abril i el programa internacional gratuït consta d’un curs de formació en línia a l’escola de negocis de la Universitat d’Arizona –amb 15 mòduls- i un seguit de ‘master class’ presencials a la seu de Foment del Treball amb ponents de prestigi com Mar Cònsul (Sngular), Mar Alarcón (SocialCar), Laia Corbella o Montse de Riquer.

La convocatòria de l’AWE, finançada pel Departament d’Estat dels EUA, està oberta a emprenedores i innovadores socials de qualsevol nacionalitat, residents a Espanya, que hagin creat una startup en els darrers 3 a 5 anys o que tinguin una idea avançada i estiguin a punt de posar-la en marxa. Les emprenedores interessades en participar en el programa AWE poden enviar la seva sol·licitud a través de www.foment.com/awe. Al final del programa, s’atorgaran sis premis als projectes empresarials més destacats i totes les participants formaran part de la xarxa global d’emprenedores AWE. La primera edició de l’Academy for Women Entrepreneurs (AWE) va ser el 2019 a les Canàries i la segona edició es va celebrar el 2020 a València i Sevilla.

Per la selecció i avaluació de les 30 candidatures s’ha creat un comitè format pel president de Foment, Josep Sánchez Llibre, i empresaris com Ernest Quingles –vicepresident de Epson Europe i CEO de Epson a França, Espanya i Portugal-; Ignasi Costas -founding partner of RCD- i Marta Antunez -directora de Wayra Barcelona-, així com la directora del programa, Maria Mora. A banda, els tres projectes més destacats d’aquesta edició rebran premis valorats en 1.000 euros que consistiran en material audiovisual per part d’EPSON o un pack d’hores assessorament legal i mentoria per part de DWF-RCD i Wayra Barcelona. A partir d’avui 15 de març està obert el període de presentació de candidatures que finalitza el 23 d’abril. El 6 de maig es donaran a conèixer les candidatures seleccionades i el 15 de juliol es clourà oficialment la tercera edició del programa amb un acte conjunt de Catalunya i l’Aragó a la seu de Foment.

Segueix-nos

680
1,487