Dimarts, 26 Març 2019

Ryanair cancel•la 396 vols aquest divendres per la vaga europea de pilots, 82 d’ells a Espanya

Cinc vols afectats són a l'aeroport de Barcelona-El Prat

|

Ryanair ha cancel·lat 396 vols per la vaga que els pilots de Suècia, Bèlgica, Irlanda i Alemanya han convocat per a aquest divendres 10 d’agost, dels quals 82 d’ells (41 connexions) són amb origen o destinació a Espanya. A la vaga, podrien sumar-se també els pilots de Ryanair a Holanda.

 

Així es pot comprovar al seu web, d’on han desaparegut vols regulars per a aquest divendres als aeroports de Tenerife Sud, Gran Canària, Madrid, Barcelona, Girona, Alacant, Màlaga, Sevilla, Palma, Eivissa, Lanzarote, Almeria, Jerez, Santander, Vitòria i Saragossa.

 

Segons la web de Ryanair, cap vol que connecti aeroports espanyols amb irlandesos ha estat cancel·lat per aquesta vaga europea, tampoc cap amb Holanda, encara que en aquest últim cas la ‘low cost’ irlandesa encara està a l’espera que la justícia del país decideixi la legalitat de les mobilitzacions.

 

D’aquests aeroports, el més afectat és el d’Alacant, amb set connexions suspeses. Cinc d’elles són amb aeroports alemanys, concretament els de Düsseldorf Internacional, Düsseldorf Weeze, Berlín Schönefeld, Frankfurt Internacional i Colònia. A més han desaparegut a la web les connexions amb l’aeroport belga de Charleroi i el suec d’Estocolm Skavsta.

L’aeroport de Palma ha estat el segon més afectat (sis connexions suprimides) a causa de l’efecte de les cancel·lacions a destinacions alemanyes. I és que el divendres Ryanair deixarà d’operar les connexions amb les localitats de Düsseldorf, Frankfurt, Lautzenhausen (Frankfurt Hahn), Colònia i Weeze (Düsseldorf Weeze). Aquesta última perd dues connexions.

VOLS AFECTATS A BARCELONA I MADRID.

Els aeroports de Barajas i Barcelona-El Prat són els tercers més afectats, amb cinc connexions cancel·lades cadascun. En el cas de Madrid, els aeroports alemanys tornen a ser els que més cancel·lacions provoquen.

Concretament, la capital deixarà d’operar els vols germans des de i cap a Frankfurt, Colònia i Nuremberg. A més, l’aeroport belga de Zaventen deixarà d’operar dues connexions.

Per la seva banda, Ryanair ha cancel·lat a la capital catalana les connexions amb les localitats alemanyes de Schönefeld (Berlín Schönefeld) i Frankfurt, així com amb l’aeroport suec d’Estocolm Skavsta i el belga de Zaventem. Aquest últim perd dues connexions.

MÀLAGA, SEVILLA I JEREZ PERDEN VUIT CONNEXIONS

Les ciutats andaluses de Màlaga i Sevilla perden quatre connexions cadascuna. En el cas de la capital de la Comunitat, els vols afectats són els provinents i amb destinació a Frankfurt, Hamburg, Charleroi i Memmingerberg (Memmingen), a Baviera.

Pel que fa a Màlaga, els aeroports europeus afectats són els internacionals de Frankfurt i Düsseldorf, el de Frankfurt Hahn i el de Düsseldorf Weeze. Jerez perd també la seva connexió amb l’aeròdrom de Frankfurt Hahn.

Així mateix, l’aeroport de Tenerife Sud ha patit la cancel·lació dels vols des de Charleroi –passa el mateix amb els aeroports de Santander i Saragossa–, a Gran Canària els procedents i amb destinació a Frankfurt, a Eivissa la connexió amb Frankfurt Hahn i a Vitòria la de Colònia.

Publicitat

Seguiu-nos a: