Els pisos turístics de Barcelona reallotgen mig centenar d’afectat per l’atemptat de les Rambles

0
Persones mirant una de les diverses ofrenes dipositades a la Rambla durant el dia d'ahir. ACN

ACN

Prop de mig centenar de persones que aquest dijous van quedar “atrapades i sense saber on anar” després de l’atemptat a les Rambles han estat reallotjades en pisos turístics de la ciutat, segons ha explicat a l’ACN el president de la patronal d’apartaments turístics de Barcelona, APARTUR, Enrique Alcántara: “S’està intentant fer els equilibris necessaris per buscar forats entre les empreses que gestionen els pisos. Tot i que és una època de l’any complicada, amb esforç i voluntat es pot aconseguir”. Des de la patronal destaquen l’onada solidària del sector després de la tragèdia i celebra la imatge de “ciutat solidària, oberta i acollidora” que es dóna de Barcelona.

Després de la cessió gratuïta d’apartaments de les primeres hores, les empreses gestores d’apartaments turístics afronten ara una segona fase en la que caldrà allotjar a familiars de les víctimes hospitalitzades i que “necessiten estar més dies de forma indeterminada”.

Tot i que el sector viu de ple la temporada turística, des de la patronal asseguren que “ja hi ha voluntaris” per allotjar gratuïtament a totes aquestes persones. “Cal reconèixer la solidaritat que té aquesta ciutat, on sempre trobes voluntaris per a qualsevol cosa. És un balanç esperonador en aquest sentit”, ha valorat Enrique Alcántara.

FER UN COMENTARI