Una aplicació que proposa cites a cegues ‘a mida’ aterra a Barcelona

0
WANS

Redacció

Per a tots els que van passar el dia de Sant Valentí sols, aquesta setmana aterra al mercat una nova aplicació destinada a trobar l’amor. Wans, una ‘ap’p que ja té presència a països com França, Regne Unit, Bèlgica, Suïssa, o Itàlia, compta amb un equip de matchmakers (‘alcavots’) que revisen els perfils dels usuaris, i seleccionen a diari fins a quatre possibles cites a cegues per aa ells.

Publicitat

“El nostre objectiu és ajudar als usuaris a trobar la seva parella ideal gràcies a una recerca basada en la qualitat i no en la quantitat”, explica Jacopo Magni, responsable de la companyia per Itàlia i Espanya. L’aplicació espera distingir-se així d’aquells programes que ofereixen una recerca “entre milers de perfils desconeguts i sovint enganyosos”.

Segons la firma, aquest mètode permet als membres prestar més atenció a les persones seleccionades. Fins a un 30% de les trobades s’acaben convertint en cites.

Aposta per Barcelona

L’aplicació ha decidit convertir Barcelona en la seva porta d’entrada al mercat de l’estat espanyol, on espera augmentar la base d’usuaris. “Barcelona és una ciutat cosmopolita, oberta a les noves tendències, amb un perfil d’usuaris urbanites que considerem que podran adoptar fàcilment el concepte que ofereix Wans”, destaca Magni. L’empresa començarà comptant amb 10 ‘matchmakers’ a la zona, i espera ampliar trimestralment en 10 persones la seva plantilla, a mesura que s’expandeixi el nombre de persones registrades.

L’aplicació, que va ser presentada oficialment el 2015, compta amb tres milions d’usuaris registrats a Europa, un 55% dels quals son dones, i un 45% homes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here