La Generalitat treu de nou a la venda l’Hotel Panorama Park

0
L'hotel Panorama Park, a Sant Feliu de Guíxols. ACN

Agències

La Generalitat ha decidit posar a la venda de nou l’hotel Panorama Park de Sant Feliu de Guíxols, una propietat procedent de l’herència dels germans Anlló. L’executiu català va haver d’aturar l’anterior subhasta de l’immoble, el 2014, al detectar una doble titularitat registral d’una petitat part de la finca. La Direcció general de Patrimoni ja ha solucionat la situació, i traurà al mercat l’edifici el segon semestre de l’any, després d’actualitzar-ne la valoració.

Publicitat

L’hotel és una de les diverses propietats que el Govern va rebre en herència l’any 2004, després que els germans Joan i Francesc Anlló morissin l’any 2002 sense haver fet testament ni tenir descendència. L’establiment és la construcció amb una taxació més alta, valorada en 1.825.000 euros. Durant els últims anys, la Generalitat ha venut cinc altres establiments hotelers heretats a la població.

Segons la legislació vigent que regula les herències intestades (rebudes en casos en què no hi ha testament ni descendència), la Generalitat ha de destinar els béns o l’import obtingut de la liquidació de propietats a projectes d’assistència social o institucions culturals, preferentment del municipi o la comarca d’on tenia la darrera residència la persona propietària del llegat. Un cop l’herència estigui totalment liquidada, la Junta Distribuïdora d’Herències serà l’encarregada d’obrir la convocatòria pública perquè les entitats interessades hi puguin participar com a beneficiàries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here