La Generalitat prèmia els millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector

0
Pla mig del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i dels consellers Jordi Baiget i Josep Rull durant la foto de família prèvia a la reunió de la Taula Estratègica del corredor mediterrani el 25 de maig del 2016 (horitzontal)

El programa aracoop, amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra com a directora de la Xarxa Yunus Social Business Center (Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Abat Oliba – CEU, EADA) premiaran  els millors Treballs de Fi de Grau o Postgrau (TFG) i de Fi de Màster (TFM) sobre el tercer sector, l’economia social o les cooperatives durant el curs acadèmic 2016-2017.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a les àrees de coneixement relatives al tercer sector, l’economia social i el cooperativisme en les universitats catalanes, fomentar l’especialització de l’alumnat tant a nivell de Grau com de Postgrau, reconèixer els millors Treballs de Fi Grau o de Postgrau i de Fi de Màster realitzats a Catalunya i facilitar la creació d’una xarxa de personal acadèmic interessat en aquestes àrees.

Publicitat

Les persones matriculades en les universitats catalanes públiques i privades, en Graus, Postgraus o Màsters i que hagin presentat treball de Fi de Grau o de Postgrau o treball de Fi de Màster sobre el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme durant el curs acadèmic 2016-17 podran optar a aquests premis . S’atorgaran un màxim de 5 reconeixements als millors TFG/TFM  amb dotacions econòmiques  que aniran dels 1.000€ als 1.800€.

Les persones interessades hauran d’enviar la documentació necessària a l’adreça premis@sbcbarcelona.org. El termini de presentació es va obrir el 10 de desembre de 2016 i es tancarà el 20 de setembre de 2017 (ambdós inclosos) i  la resolució i el lliurament del premi es farà durant els  propers mesos d’octubre i novembre.  Més informació  a: http://aracoop.coop/premis/

El programa aracoop és un programa promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que posiciona l’economia social i cooperativa com a peça clau per a la construcción d’un model econòmic, social i inclusiu. Un programa amb uns àmbits d’actuació basats en: el món universitari, creació, formació i gestió, creixement i internacionalització i promoció i difusió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here