Un fons canadenc compra la funerària Mémora, gestora del tanatori de Les Corts i Sancho d’Àvila

0
El tanatori que Mémora té a Banyoles, en una imatge d'arxiu. ACN

Agències

El fons de pensions canadenc Ontario Teachers’ Pension Plan ha anunciat avui la compra de Mémora, líder de serveis funeraris a l’estat espanyol i Portugal, per 450 milions d’euros. Mémora, que fins ara era propietat del grup britànic 3i ,gestiona, entre altres centres, els tanatoris barcelonins de Les Corts, Sancho de Ávila i de Sant Gervasi.

Publicitat

El fons canadenc, ja ha assegurat que mantindrà l’equip directiu actual de Mémora, i ha ressaltat el seu “sòlid compromís social” i les oportunitats de creixement en el sector. D’altra banda, el conseller delegat de Mémora. Juan Jesús Domingo, ha valorat positivament l’entrada del fons Ontario perquè suposa un ”reconeixement” internacional de la companyia, en declaracions recollides per l’ACN. La companyia funerària va realitzar més de 47.000 serveis funeraris i 17.000 incineracions durant l’últim exercici.

Ontario Teachers’ Pension Plan és conegut per ser un inversió responsable, i compta amb 318.000 professors en actiu i jubilats com a membres. El fons de pensions compta amb inversions arreu del món i és un dels propietaris, entre altres acitus, del City Airport de Londres. Fa uns mesos, la companyia canadenca ja es va fer amb una participació majoritària del ‘holding’ OGF, que controla la primera funerària francesa, Pompes Funèbres Générales.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here