Dimarts, 26 Març 2019

El Bulevard Rosa i Pedralbes Centre tanquen les seves portes per sempre

|

Els centres comercials Bulevard Rosa i Pedralbes Centre tanquen aquest dimarts 31 de juliol les seves portes després de dècades en funcionament. El Bulevard Rosa, fundat el 1978 al Passeig de Gràcia, veu acabats els seus 40 anys d’activitat comercial després que els propietaris no hagin renovat el contracte per tal de crear un espai apte per a grans locals, atès que l’espai disponible és d’uns 5.000 m2.

Pel que fa al Pedralbes Centre, tanca porta després de 29 anys d’activitat. L’empresa propietària, Colonial, ha iniciat la rehabilitació de l’espai, on posteriorment s’inauguraran entre tres i cinc grans locals. Concretament, la planta baixa i les subterrànies de l’edifici s’ampliaran i es millorarà dels accessos a l’edifici d’oficines i una adequació de la zona comercial per a “ajustar-la en format i oferta a les actuals tendències de la demanda”.

Comiats i últimes fotos

En el seu últim dia com a centre comercial, un munt de persones s’han apropat al Bulevard Rosa. Alguns per acomiadar-se, commoguts pel record d’haver visitat les botigues durant anys, mentre que d’altres han visitat el lloc per primer cop en saber que desapareixia. També hi ha visitants que han aprofitat les liquidacions dels productes per anar de compres.

En declaracions a l’ACN, l’Alejandra, clienta del Bulevard, ha valorat que el tancament és “una terrible llàstima” i ha considerat que “aquest emblema de Barcelona podria haver resistit”, mentre que l’Anna creu que el lloc ha estat “mal portat”, però afirma que continuarà comprant a les botigues siguin on siguin.

Al Pedralbes Centre, per la seva banda, algunes de les botigues ja estan completament buides i algunes de les llums apagades. Amb la majoria de cartells despenjats i poca gent pels passadissos, la Lola, veïna de la zona, ha explicat que ha vingut perquè té “un sentiment estrany” i que volia acomiadar-se del centre abans que tanquessin.

Publicitat

Seguiu-nos a: