dimecres, 24 octubre 2018

L’amo de Bon Preu trasllada a Madrid la seva societat d’inversió però inicia els tràmits per retornar-la a Catalunya

|

Redacció

El president del grup Bon Preu, Joan Font, ha traslladat a Madrid el domicili social de la societat d’inversió (‘sicav’) de la qual participa a nivell particular.

   

Segons informa ‘El País’ i han confirmat fonts de l’empresa a l’ACN, aquesta ‘sicav’, Portfoli GT Sicav S.A, es troba “fora del perímetre de consolidació del grup Bon Preu”. Segons les mateixes fonts, la dipositària de la ‘sicav’ era Catalunya Caixa i, en ple procés d’absorció de Catalunya Caixa per part del BBVA, “el banc proposa el trasllat del domicili social de la societat d’inversió de Manresa a Madrid, a causa del fet que la gestora del BBVA té el domicili en aquesta ciutat”.

Aquesta proposta es va fer efectiva al mes de juny. Es tracta, segons fonts properes a l’empresa, “d’una operació bancària derivada exclusivament d’un procés de fusió per l’absorció de Catalunya Caixa per part de BBVA”. A més, des de l’empresa asseguren que Joan Font, després d’assabentar-se de l’operació, ha iniciat les gestions per retornar el domicili social a Catalunya.

El president de Bon Preu s’ha posicionat en diverses ocasions a favor de la independència de Catalunya. De fet, l’empresa s’ha adherit a les darreres aturades de país. El Grup Bon Preu també va anunciar fa poques setmanes una inversió de 200 MEUR en l’obertura de 27 establiments nous entre els anys 2018 i 2019.

Publicitat

Seguiu-nos a: