dimecres, 24 octubre 2018

Bon Preu invertirà 200 milions d’euros en l’obertura de 27 establiments nous en dos anys

|

Redacció

El grup Bon Preu –propietari dels supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclat i les gasolineres EsclatOil– té previst realitzar una inversió de 200 milions d’euros durant els exercicis 2018 i 2019, segons ha informat la companyia a través d’un comunicat.

   

La inversió es destinarà a l’obertura de 27 nous establiments i la reforma i modernització de part dels existents. Aquesta inversió també contempla la construcció de la nova seu corporativa a la comarca d’Osona. Els sis primers mesos de 2017 Bon Preu ha invertit més de 60 milions d’euros en la construcció i modernització d’establiments d’arreu de Catalunya. Les previsions de cara als dos pròxims anys també suposaran una ampliació de la plantilla de 1.300 treballadors, una xifra que situarà la plantilla a les 7.400 persones a finals del 2019.

Augment del consum

El grup Bon Preu també ha destacat un comportament “més actiu en el consum” durant els mesos de setembre i octubre que en els mesos anteriors, sobretot en les seccions de frescos (peix, fruita i verdura, carns, xarcuteria i fleca).

Segons el comunicat, el primer semestre fiscal de l’exercici 2017 va tancar amb un increment del 9,9% en la seva facturació respecte al mateix període de l’any anterior amb una facturació de 591 milions d’euros, consolidant el creixement continuat dels darrers anys. El 2016 la facturació total del grup va ser de 1.077 milions d’euros.

Publicitat

Seguiu-nos a: