Ajornada la vaga a l’Aeroport del Prat després de l’atemptat terrorista

0
Pla tancat del desplegament policial a Cambrils, aquesta matinada. ACN

Agències

Els treballadors de la companyia Eulen, concessionària dels controls de la seguretat a l’Aeroport del Prat, van anunciar ahir a la nit que ajornen la vaga definida que mantenien des del dilluns passat. Segons recull ACN, fonts sindicals han confirmat que els treballadors aniran a treballar encara que no formin part dels serveis mínims.

Publicitat

De manera similar, els assalariats d’Ilunion, encarregada de la seguretat i les maletes a la instal·lació, també va cancel·lar la reunió per negociar sobre la vaga sobre el control dels accessos pels empleats i les maletes, que havia de començar a partir de l’1 de setembre. L’Aeroport del Prat s’ha vist afectat durant les últimes setmanes per llargues cues als controls de passatgers, a causa del conflicte laboral obert entre els treballadors d’Eulen i l’empresa.

Portes obertes al turisme

Els hotels de la capital catalana van obrir ahir les portes a totes aquelles persones que no podien accedir al seu allotjament a causa del bloqueig policial al centre de Barcelona. “Que vinguin cap aquí, que els tindrem atesos fins que tornin a obrir les Rambles”, assegurava ahir a TV3 el president del consorci Turisme de Barcelona, Joan Gaspart.

Una furgoneta va atropellar ahir a diverses persones a les Rambles, provocant almenys 13 morts i un centenar de ferits. Hores després, els Mossos d’Esquadra van evitar un segon atemptat terrorista a Cambrils, abatent als cinc passatgers d’un cotxer que es va llançar contra la multitud, causant diversos ferits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here